Je gebruikt een oude browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

Ontdek de Bavaria brouwerij!

Boek een brouwerijtour en kom alles te weten over onze brouwerij in Lieshout.

Weet je hoe verse hop eruit ziet? Ken je de smaken van gebrande mout? Dat en nog veel meer beleef je tijdens de Bavaria Brouwerijtour. We nemen je mee van 1719 tot nu, de geboorte van de Bavaria brouwerij tot aan de nieuwste innovaties. Tussen de brouwketels vertellen we je alles over het bier en word je even lid van de familie Swinkels. Ga terug in de tijd en maak kennis met het bijzondere familieverhaal dat schuilgaat achter het Bavaria bier. Ervaar zo de passie en het plezier waarmee Bavaria al meer dan 300 jaar haar bier brouwt. Het Bavaria Brouwerijcafé is het begin- en eindpunt van de tour.

Bij terugkomst sluiten wij de tour af met een Bavaria pilsener* en bitterballen. Ook krijgt iedereen een leuke Bavaria souvenir.

*De Bavaria Brouwerijtour is inclusief twee Bavaria Pilsener of diverse Bavaria 0.0 en Radler varianten. In plaats van de Bavaria Pilsener kunt u ook kiezen voor koffie, thee, frisdrank of wijn. Kinderen tot 6 jaar mogen gratis mee en krijgen bij terugkomst een glaasje ranja. 

1. Kies je ticketsoort

 • Selecteer je tickets
  Prijs
  Aantal
  Subtotaal
 • Regulier (vanaf 14 jaar) € 19,75
  € 19,75

  Tot maximaal 40 personen. Voor kinderen onder 18 jaar worden er geen alcoholhoudende of alcoholvrije bieren geserveerd.

 • Kind (6-14 jaar) € 12,50
  € 12,50

  Kinderen enkel onder begeleiding van een volwassene. Voor kinderen onder 18 jaar worden er geen alcoholhoudende of alcoholvrije bieren geserveerd.

 • Subtotaal: € 0,00
 • Ik heb een kortingscode
  Je (kortings-)code is niet geldig. Controleer je code.

  Heb je de code eerder ingevuld maar is de bestelling niet afgerond, dan is de code 15 minuten ongeldig. Probeer het na 15 minuten nogmaals.
  Kortingscode: - € 0,00
 • Totaalprijs